Storm – De vuurproef

Ook van dit derde deel heb ik weer heerlijk genoten van de spannende avonturen. Voor sommige boeken wordt je nooit te oud. Dit is zo’n serie. Opnieuw wordt de spanning geëvenaard zoals je dat mag verwachten van deze auteur.
 
Eveneens laat de schrijver wederom zien dat Casey heel snel volwassen moet worden en maakt hierdoor voor de zoveelste keer een persoonlijke ontwikkeling door met name op het gebied van relaties dit keer. Ze ligt met haar persoonlijke trainer mevrouw Smith en haar vriend Peter vreselijk over hoop. Deze verdiepingen in de persoonlijke ontwikkelingen van Casey zorgen ervoor dat de serie boeiend blijft.
 
In dit verhaal komt er niet alleen een knappe paardentrainer Casey’s leven binnen stormen, hij is ook nog eens erg gewild in de paardenwereld wegens zijn fantastische kennis met paarden. Is Casey in staat om haar relatie met Peter te kunnen behouden?
 
Ook de relatie met mevrouw Smith begint steeds grotere scheuren te vertonen. Het is maar de vraag of deze scheuren ooit en op tijd zullen herstellen. Mevrouw Smith is niet langer in staat om haar gezondheidsproblemen voor Casey te verbergen. Maar Casey heeft het veel te druk met andere dingen om er ook maar iets van te merken. Zal ze er op tijd achter komen?
 
In deze serie zijn reeds verschenen:9789025760649
1. Storm, het paard van een dollar
2. Storm, snel als de wind
 
Titel: Storm – De vuurproef
Auteur: Lauren St. John
Uitgeverij: Gottmer
Paperback, 277 pagina’s
Doelgroep: 9 – 12 jaar
Prijs: € 15,95
ISBN: 9789025760649
 
Recensie: Inge Arons
www.recensies.me